Luomu vaahterasiirappi
Vaahterasiirappi on aromikas ja luonnollinen makeutusaine, jolla on pitkä perinne niin ruoanlaitossa kuin leivonnassakin. Luomu vaahterasiirappimme uutetaan varovasti vaahterapuiden mahlasta ja käy läpi hellävaraisen kuumennusprosessin, joka tuo esiin sen täyteläisen ja karamellimaisen maun. Se on erinomainen vaihtoehto raffinoidulle sokerille ja antaa syvän ja pehmeän makeuden kaikkeen aamiaislettusista jälkiruokiin. Kokeile valuttaa sitä tattarilettujen päälle tai käyttää sitä makujen tasapainottamiseen marinadeissa ja kastikkeissa.
Vaahterasiirappi keittiössä – klassisista resepteistä uusiin suosikkeihin
Olitpa sitten ensikertalainen tai jo vaahterasiirapin ystävä, sitä voi käyttää monin eri tavoin ruoanlaitossa. Se on suosittu ainesosa monissa leivonnaisissa, joissa se tuo luonnollista makeutta peittämättä muita makuja. Helppoon ja herkulliseen jälkiruokaan kokeile paistettua banaania vaahterasiirapilla – paista viipaloituja banaaneja kevyesti pannulla ja valuta päälle siirappia saadaksesi karamellisoidun ja vastustamattoman makuelämyksen. Vaahterasiirappi sopii myös erinomaisesti lämpimiin juomiin, joissa se voi korvata sokerin tai hunajan ja tuoda lisämakua.
Tuote ei ole koneellisesti suljettu tai sinetöity, koska se suljetaan käsin. Tämä ei vaikuta tuotteen säilyvyyteen tai laatuun.