Viljat & Hiutaleet
Hiutaleet ja lastut - valikoidut raaka-aineet, jotka maistuvat hyvältä
Valikoimassamme olevien hiutaleiden ja lastujen joukosta olemme valinneet raaka-aineita, jotka tarjoavat sinulle hyvän maun ja energiaa: suosikkeihimme kuuluvat teff, tattari, durra ja kauraleseet. Teff on vanha viljalaji, joka on suosittu Etiopiassa ja Eritreassa. Se on myös luonnostaan gluteeniton, mikä tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon sinulle, joka haluat vähentää gluteenin määrää ruokavaliossasi. Miedon makunsa ja rapean koostumuksensa ansiosta teff-hiutaleemme ovat erinomainen lisä aamiaislautasellesi tai ainesosa leivonnaisiin. Tattari ei nimestään huolimatta ole sukua vehnälle, vaan se on itse asiassa siemenkasvi. Näillä hiutaleilla on mieto, pähkinäinen maku ja ne sopivat täydellisesti puuroihin, smoothieihin tai rapeaksi kuorrutteeksi uuniruokiin. Tattarihiutaleet ovat erinomainen valinta kasvissyöjille ja vegaaneille.
Durra ja kauraleseet
Durra on ravinteikas viljalaji, joka on erityisen suosittu afrikkalaisessa ja aasialaisessa keittiössä. Durra-hiutaleet ovat jännittävä lisä ruokavalioosi ja niitä voidaan käyttää monin eri tavoin. Miedon ja pähkinäisen makunsa ansiosta niitä voidaan käyttää puuroissa, keitoissa tai rapeana lisänä leivonnaisiin. Ne sopivat käytettäväksi monissa eri ruuissa, kuten puuroissa, smoothieissa, leivässä ja kekseissä. Kauraleseet tuovat rakennetta ja makua.