Tattari on sukua raparperille eikä vehnälle, kuten nimestä voisi päätellä.
Tattarilastut sopivat erinomaisesti mysliin, granolaan tai hedelmäsalaatin päälle ripoteltavaksi. Niitä voi myös käyttää leivontaan tai smoothien päälle.
Tattaripuuro (1 annos): Keitä 1 dl tattarilastuja 2 dl vedessä ja lisää halutessasi vähän suolaa. Anna hautua 5-7 minuuttia jatkuvasti sekoittaen. Tarjoa esimerkiksi vadelmien, viipaloidun banaanin ja soijajuoman kanssa.
Ainesosat: Tattarilastut*.
* Luomusertifioitu ainesosa.
Alkuperämaa: Alankomaat.
Säilytys: Säilytä kuivassa ja viileässä.
Ravintoarvot per 100g:
Energiaa 1695kJ/405 kcal, rasvaa 1,2g josta tyydyttynyttä rasvaa 0g, hiilihydraatteja 86g josta sokereita 3,4g, proteiinia 7,5g, suolaa 0g.