Kaakaomassa on tärkein elementti suklaanvalmistuksessa ja koostuu hienoksi jauhetuista kaakaopavuista. Criollo-lajike.
Raaka, luomu kaakaomassamme valmistetaan jauhamalla kaakaopavut alle 42°C lämpötilassa. Tämä tuottaa rikkaan massan, joka sitten jäähdytetään ja muodostaa pieniä paloja.
Tee oma raakasuklaapatukka sekoittamalla seuraavat raaka-aineet: kaakaomassa, agavenektari, carobjauhe, macajauhe, kookosöljy, kaakaovoi ja cashewpähkinät. Kaada muottiin ja pakasta. Nauti kylmänä.
Suositukset:
● Kokeile raastaa kaakaomassa ja ripottele aamiaisellesi. Käytä hieman agavenektaria tai muuta makeutusainetta makeutukseen.
● Sekoita raastettu kaakaomassa agavenektarin kanssa ja pakasta. Syö kylmänä.
● Sekoita kaakaomassa yrttiteen ja macajauheen kanssa.
● Sekoita raastettu kaakaomassa jäätelöön saadaksesi maailman parhaan suklaarouheen.
HUOM! Tuote voidaan joskus toimittaa kokonaisina paloina.