Kakaomassa on tärkein elementti suklaanvalmistuksessa ja koostuu hienoksi jauhetuista kaakaopavuista. Criollo-variantti.
Raaka, ekologinen kaakaomassamme valmistetaan jauhamalla kaakaopapuja alle 42°C lämpötilassa. Tämä antaa rikkaan massan, joka sitten jäähdytetään ja muodostaa pieniä lohkoja.
Valmista oma raakasuklaapala sekoittamalla seuraavat raaka-aineet: kaakaomassa, agavenektari, carobjauhe, macajauhe, kookosöljy, kaakaovoi ja cashewpähkinät. Kaada muottiin ja pakasta. Nauti kylmänä.
Suositukset:
● Kokeile raastaa kaakaomassaa ja ripottele aamiaisellesi. Käytä vähän agavenektaria tai muuta makeutusainetta makeutta antamaan.
● Sekoita raastettu kaakaomassa agavenektarin kanssa ja pakasta. Syö kylmänä.
● Sekoita kaakaomassaa yrttiteehen ja macajauheeseen.
● Lisää raastettua kaakaomassaa jäätelöön saadaksesi maailman parasta suklaakrispiä.
HUOM! Tuote voidaan joskus toimittaa kokonaisina lohkoina.