Kakaomassa on tärkein elementti suklaanvalmistuksessa ja koostuu hienoksi jauhetuista kaakaopavuista.
Suositukset:
● Kokeile raastaa kaakaomassaa ja ripotella aamiaisellesi. Käytä vähän agavenektaria tai muuta makeutusainetta makeuttaaksesi.
● Sekoita raastettua kaakaomassaa agavenektarin kanssa ja pakasta. Syö kylmänä.
● Sekoita kaakaomassaa yrttiteehen ja macajauheeseen.
● Lisää raastettua kaakaomassaa jäätelöön saadaksesi maailman parasta suklaarouhetta.
Ainesosat: Luomu kaakaomassa (100%).
Alkuperämaa: Peru.
Säilytys: Säilytä kuivassa ja viileässä.
Ravintoarvo per 100 g:
Energia: 2521 kJ/611 kcal,
Rasva: 53,57 g,
- josta tyydyttynyttä rasvaa: 32,14 g,
Hiilihydraatit: 10,7 g,
- josta sokereita: 0 g,
Ravintokuitu: 14,3 g,
Proteiini: 14,29 g,
Suola: 0,045 g.