Ohraruoho on viljelty yli 7000 vuotta, mutta vasta viime aikoina sen kuivattu jauhe on tullut suosituksi modernissa länsimaailmassa. Nuoret ohraruohon lehdet korjataan ja kuivataan varovasti jauheeksi.
Ohraruohonjauhe valmistetaan tuoreista ohran korsista, jotka kuivataan ja lopuksi jauhetaan hienoksi jauheeksi.
Ainesosat: Luomuraakakuivattu ohraruohonjauhe (100%) *
*luomuviljely
Alkuperämaa: EU
Säilytys: Säilytettävä kuivassa ja viileässä.
Annostus: Ensimmäisellä viikolla aloita 1 tl päivässä kerran päivässä. Lisää sitten 1 tl kolme kertaa päivässä. Sekoita mielellään mehuun tai smoothieen. Ohraruohonjauhe tulisi nauttia mieluiten tyhjään vatsaan, esimerkiksi aamulla, 30 minuuttia ennen ateriaa tai kaksi tuntia aterian jälkeen.
Ravintoarvot per 100g:
Energia: 1046 kJ/ 250 kcal,
Rasva: 5 g,
- josta tyydyttynyttä rasvaa: 0,6 g,
Hiilihydraatit: 3,4 g,
- josta sokereita: 3,1 g,
Proteiini: 29 g,
Suola: 0 g.