Soijajauho on erittäin ravinnerikas elintarvike. Laaja käyttöalue, voi korvata muita jauhoja leivonnassa tai käyttää proteiinijauheena harjoittelussa. Voit käyttää soijajauhoa kananmunan sijaan esimerkiksi muffinien leivonnassa tai pannukakkujen paistamisessa. Tämä soijajauho on paahdettua.
Soijajauho sisältää runsaasti korkealaatuista proteiinia. Vitamiinien ja mineraalien pitoisuus on korkea, erityisesti B-vitamiinien, kalsiumin, raudan, fosforin ja karoteenin osalta.
Ainesosat: Luomupaahdetut soijapavut, jotka on jauhettu jauhoksi (100%).
Alkuperämaa: Kiina.
Säilytys: Säilytä kuivassa ja viileässä.
Käyttöalueet: Korvaa muita jauhoja. Voidaan käyttää myös proteiinijauheena harjoittelussa.
Annostus proteiinijauheena käytettäessä: 20 g per annos, noin 2 rkl.
Ravintoarvo per 100 g:
Energia: 1882,8 kJ/450 kcal,
Rasva: 24 g,
- josta tyydyttynyttä rasvaa: 3,3 g,
Hiilihydraatit: 16 g,
- josta sokereita: 11 g,
Proteiini: 37 g.
Suola: 0,01 g.