Luomu tattari
Tattari on täydellinen valinta sinulle, joka haluat monipuolistaa ruokavaliotasi luonnollisen maukkaalla ainesosalla. Nimestään huolimatta tattari ei ole viljakasvi, vaan yrtti, jota on käytetty keittiöissä ympäri maailmaa jo pitkään. Miedon pähkinäinen maku tekee siitä erinomaisen lisän niin lämpimään puuroon, rapeaan salaattiin kuin vastaleivottuun leipään. Se voidaan myös jauhaa jauhoksi ja käyttää esimerkiksi lettuihin. Tattari on helppo valmistaa – voit keittää sen riisin tavoin tai paahtaa sen saadaksesi täyteläisemmän maun. Se on luonteva osa sekä perinteisiä että moderneja reseptejä, ja mahdollisuudet ovat loputtomat!
Näin käytät tattaria keittiössä
Tattarin keittäminen on helppoa: liota ja huuhtele jyvät, keitä niitä sitten vedessä noin 10 minuuttia ja anna vetäytyä kannen alla täydellisen koostumuksen saavuttamiseksi. Haluatko voimakkaamman pähkinäisen maun? Kokeile paahtaa tattaria kuivalla pannulla ennen keittämistä! Tattari sopii erinomaisesti salaattien, puuron ja kasvispihvien pohjaksi, ja sen voi myös jauhaa jauhoksi gluteenittomaan leivontaan. Olipa kyseessä uusi tattariresepti tai keittiöön liittyvä kokeilu, tattari on luotettava ja herkullinen raaka-aine ruokakaappiisi.
Tärkeää tietoa tattarista
Tattari sisältää punaista väriaineitta (fagopyriini), joka voi ärsyttää silmien limakalvoja, ja siksi on tärkeää liottaa tattaria ennen sen valmistamista tai syömistä.
Sisältää 3 pakettia: Tattari LUOMU 1kg