Ekologinen, pakastekuivattu mansikkajauhe
Ekologinen pakastekuivattu mansikkajauheemme on todellinen makupommi, joka vangitsee kesän jokaisessa lusikallisessa. Huolellisesti valikoiduista, ekologisista mansikoista valmistettu jauhe pakastekuivataan, jotta sen intensiivinen maku ja väri säilyvät. Jauhe sopii täydellisesti antamaan luonnollisen, vaaleanpunaisen säväyksen leivonnaisille, smoothieille ja jälkiruoille. Yksi purkki sisältää 100g puhdasta hedelmäjauhetta, joka on sekä vegaanista että raakakuivattua rawfood-periaatteiden mukaisesti.
Koe kesän ihana maku mansikkajauheella
Mansikkajauhe on ehdoton valinta keittiössä kokeilunhaluisille. Sen rikas, luonnollinen maku sopii erinomaisesti erilaisiin suklaisiin ja toffeisiin. Lisää ruokalusikallinen kotitekoiseen pähkinämaitoon saadaksesi herkullisen mansikan maun tai käytä jauhetta värjätäksesi leivonnaisesi luonnollisesti. Pakastekuivatut mansikat säilyttävät alkuperäisen makunsa ja ravintoaineensa, mikä tekee mansikkajauheesta erinomaisen ainesosan rawfood-ruokiin. Kuvittele valmistavasi sileää mansikkapannacottaa tai kermaista smoothieta kauniilla vaaleanpunaisella sävyllä – mahdollisuudet ovat rajattomat!
Ekologista ja vegaanista laatua
Mansikkajauheemme ei ole vain makuelämys, vaan myös tietoinen valinta sinulle, joka arvostat ekologisia raaka-aineita luonnon omasta varastosta. Tuote on EU Organic -sertifioitu, mikä tarkoittaa, että viljelyssä ei käytetä synteettisiä torjunta-aineita tai keinolannoitteita. Osana rawfood-tuotteitamme mansikkajauhe valmistetaan hellävaraisella kuivausprosessilla, joka säilyttää marjojen luonteen. Välttämällä ainesosien kuumentamista yli 42 asteen varmistamme, että luonnollinen maku säilyy parhaalla mahdollisella tavalla. Tämä tekee jauheesta erinomaisen valinnan sinulle, joka noudatat rawfood-elämäntapaa tai haluat yksinkertaisesti nauttia luonnon mauista.
Näin säilytät ja käytät mansikkajauhetta
Parhaan tuloksen saavuttamiseksi säilytä pakastekuivattu mansikkajauheesi viileässä ja kuivassa paikassa. Käytä ilmatiivistä purkkia estääksesi kosteuden pääsyn ja laadun heikkenemisen. Kokeile sekoittaa mansikkajauhetta kuorrutteisiin antaaksesi kuppikakuillesi kesäisen säväyksen tai ripottele sitä aamupuuroon saadaksesi lisää väriä ja makua. Vinkki: käytä mansikkajauhetta koristeena jälkiruoissa – kaunis vaaleanpunainen väri näyttää upealta suklaamoussessa tai juustokakuissa. Käytitpä sitä miten tahansa, tästä jauheesta tulee nopeasti suosikki keittiössäsi.