Luomut, kivettömät taatelit
Meidän kivettömät taatelit ovat täydellinen ainesosa sinulle, joka rakastat leipoa vegaanisesti tai haluat vain luonnollisen makeutusaineen ruoanlaitossasi. Nämä luomut taatelit on hellävaraisesti kuivattu säilyttääkseen herkullisen ja maukkaan luonteensa. Ne ovat täysin vegaanisia, raakakuivattuja ja tulevat kätevässä 1 kg:n pakkauksessa, valmiina rikastamaan kulinaarisia luomuksiasi – täytä varastosi kunnolla jo tänään isolla pakkauksella!
Helppoja ja hyödyllisiä keittiövinkkejä kivettömien taatelien kanssa
Leipominen taateleilla on sekä helppoa että maukasta. Voit käyttää niitä sellaisenaan leivonnaisissasi, tai voit liottaa niitä hieman lämpimässä vedessä pehmittääksesi ne ennen kuin sekoitat ne tasaiseksi taatelimassaksi. Tätä massaa voit sitten käyttää luonnollisena makeutusaineena kaikessa suklaapalloista muffineihin ja kakkuihin. Haluatko kokeilla jotain edistyneempää? Kokeile tehdä vegaaninen juustokakku, jonka pohja on tehty taateleista ja pähkinöistä – taattu menestys kahvipöydässä.
Kuivattujen taatelien makea historia
Taatelit ovat olleet olemassa tuhansien vuosien ajan. Alun perin taateli tulee Lähi-idästä, missä se on ollut tärkeä osa ruokakulttuuria maissa kuten Iran ja Egypti. Taatelien luonnollisen makeuden vuoksi ne olivat suosittu välipala matkailijoiden keskuudessa, sillä ne olivat kestäviä ja herkullisia. Nykyään kuivattuja, kivettömiä taateleita rakastetaan ympäri maailmaa, sekä perinteisissä ruoissa että moderneissa leivonnaisissa.
Kuinka voit tehdä omaa taatelisiirappia
Yksi parhaista tavoista hyödyntää meidän kivettömiä taateleita on tehdä omaa taatelisiirappia. Liota taateleita muutaman tunnin ajan ja sekoita ne hieman veden kanssa, kunnes saat tasaisen, kultaisen siirapin. Tätä taatelisiirappia voit sitten käyttää makeutuksena smoothieissasi, valella aamupuuron päälle tai sekoittaa kotitekoiseen granolaan lisätäksesi luonnollista makeutta. Riippumatta siitä, miten päätät käyttää meidän kivettömiä taateleita, niistä tulee taatusti keittiösi suosikki.