Teffjauho on gluteeniton jauho, joka tulee teff-viljasta. Sitä käytetään usein perinteisessä etiopialaisessa litteässä leivässä, Injera. Tumma teffjauho valmistetaan kokonaisesta teff-viljasta, mukaan lukien kuori. Pähkinäisen ja hieman makean makunsa ansiosta jauho sopii hyvin leivonnaisiin, kuten kakkuihin, leipään, pizzataikinaan ja pannukakkuihin. Se toimii myös erinomaisesti sakeuttamisaineena kastikkeissa ja keitoissa ruoanlaitossa.
Ainesosat Luomua, raakakuivattua tummaa teffjauhoa (100%).
Alkuperämaa: Espanja.
Säilytys: Säilytetään kuivassa ja viileässä.
Ravintoarvo per 100 g:
Energia: 1464,4 kJ/350 kcal,
Rasva: 3 g,
- josta tyydyttynyttä rasvaa: 0,7 g,
Hiilihydraatit: 68 g,
- josta sokereita: 1,4 g,
Proteiini: 10 g,
Suola: 0,02 g.