Luomulaatuinen keltainen pellavajauho
Pellavajauho Keltainen LUOMU on monipuolinen ja luonnollinen vaihtoehto sinulle, joka rakastat leipomista ja kokeiluja keittiössä. Se on valmistettu luomulaatuisista, raakuivatuista keltaisista pellavansiemenistä, jotka on jauhettu hienoksi jauhoksi. Sen mieto, pähkinäinen maku sopii erinomaisesti mysliin, puuroon tai erilaisiin pellavansiemeniä sisältäviin resepteihin. Pellavajauho toimii myös luonnollisena ainesosana gluteenittomassa siemennäkkärissä tai kun haluat leipoa gluteenitonta leipää, jossa on hyvä rakenne.
Täydellinen leipään, leivontaan ja ruoanlaittoon
Ainutlaatuisten ominaisuuksiensa ansiosta pellavajauho sitoo hyvin nestettä, mikä tekee siitä loistavan lisän pellavaleipään ja muihin gluteenittomiin resepteihin. Parhaan lopputuloksen saamiseksi suositellaan, että murskatut tai jauhetut pellavansiemenet kuumennetaan nesteen kanssa leivonnassa tai ruoanlaitossa. Tämä auttaa vähentämään pellavansiemenissä luonnostaan esiintyvien aineiden määrää. Lapsille kokonaiset pellavansiemenet ovat parempi vaihtoehto myslissä, puurossa ja leivässä, kun taas murskattuja tai jauhettuja pellavansiemeniä tulisi välttää. Tutustu pellavajauhon luonnolliseen voimaan ja anna sen olla osa terveellistä ja luovaa ruoanlaittoasi!
Varovaisuus
Pellavansiemenet sisältävät luontaisesti kasvimyrkkyä, linamariinia, joka elimistössä muuttuu syanidiksi. Kuumentaminen voi kuitenkin hieman vähentää sen määrää. Lapsille suositellaan kokonaisten pellavansiementen käyttöä myslissä, puurossa ja leivässä, mutta muuten sekä kokonaisia että murskattuja pellavansiemeniä tulisi välttää.