Ohraruoho - Sitä on viljelty yli 7000 vuotta, mutta vasta viime aikoina kuivattu jauhe on tullut suosituksi modernissa länsimaailmassa. Nuoret ohraruohon lehdet korjataan ja kuivataan huolellisesti jauheeksi.
Ohraruohojauhe valmistetaan tuoreista ohran heinistä, jotka kuivataan ja lopuksi jauhetaan hienoksi jauheeksi.
Ainesosat: Luomuraaka ohraruohojauhe (100%)*
*luomuviljely
Alkuperämaa: EU
Säilytys: Säilytetään kuivassa ja viileässä.
Annostus: Ensimmäisellä viikolla aloita 1 tl päivässä kerran päivässä. Lisää sitten 1 tl kolme kertaa päivässä. Sekoita mieluiten mehuun tai smoothieen. Ohraruohojauhe tulisi ottaa mieluiten tyhjään mahaan, esimerkiksi aamulla, 30 minuuttia ennen tai kaksi tuntia aterian jälkeen.
Ravintoarvo per 100g:
Energia: 1046 kJ/ 250 kcal,
Rasva: 5 g,
- josta tyydyttynyttä rasvaa: 0,6 g,
Hiilihydraatit: 3,4 g,
- josta sokereita: 3,1 g,
Proteiini: 29 g,
Suola: 0 g.