Luomulaatuiset mustat seesaminsiemenet
Mustat seesaminsiemenet eivät ole vain visuaalisesti houkuttelevia – ne tuovat myös pähkinäisen ja täyteläisen maun sekä makeisiin että suolaisiin ruokiin. Ripottele niitä salaattien ja wok-ruokien päälle saadaksesi elegantin loppusilauksen tai paahda seesaminsiemenet syvemmän maun saavuttamiseksi. Nämä luomulaatuiset siemenet ovat suosittu ainesosa aasialaisessa keittiössä ja niitä käytetään usein mausteseoksissa, kastikkeissa ja leivonnassa.
Kokeile valmistaa oma tahini ja muita luovia reseptejä
Haluatko viedä ruoanlaittosi uudelle tasolle? Mustista seesaminsiemenistä voi jauhaa intensiivisen, tumman tahinin – täydellinen pohja kastikkeille, dippeihin ja hummukseen. Valmistaaksesi mustaa tahinia, jauha siemenet kahvimyllyssä ja sekoita ne neutraaliin öljyyn sekä ripaukseen merisuolaa. Mustat seesaminsiemenet ovat myös loistava ainesosa aasialaiseen kurkkusalaattiin seesaminsiemenillä tai itse tehtyihin mausteseoksiin. Uniikin värinsä ja täyteläisen makunsa ansiosta ne ovat ehdoton valinta luovalle kotikokille!