Karkkia & Suklaata
Karkki ja suklaa - makeaa ja houkuttelevaa
Karkilla ja suklaalla on pitkä ja värikäs historia. Suklaa tulee kaakaopavusta, jota kasvatettiin ja käytettiin muinaisissa sivilisaatioissa Keski-Amerikassa tuhansia vuosia sitten. He käyttivät sitä juoman valmistamiseen, joka muistuttaa nykyistä suklaata. Myöhemmin Amerikan kolonisaation aikana eurooppalaiset toivat kaakaopavun Eurooppaan ja alkoivat kokeilla erilaisia reseptejä suklaan valmistamiseksi. Ei kestänyt kauan, ennen kuin suklaasta tuli suosikki ympäri maailmaa. Karkki puolestaan on ollut olemassa eri muodoissa vuosisatojen ajan. Varhaisimmat tunnetut karkit olivat kuivattuja hedelmiä ja pähkinöitä, jotka oli makeutettu hunajalla. Ajan myötä karkkireseptit kehittyivät ja uusia ainesosia esiteltiin.
Karkilla ja suklaalla on erityinen paikka sydämissämme. Vaikka perinteinen karkki ja suklaa ovat houkutuksia, joista on vaikea kieltäytyä, voi olla hyvä tietää, että on olemassa myös parempia vaihtoehtoja. Tummassa suklaassa, jossa on korkea kaakaopitoisuus, on vähemmän sokeria. Voit myös tehdä itse karkkia kotona luonnollisista ainesosista, kuten pähkinöistä, kuivatuista hedelmistä ja hunajasta.
Karkki ja suklaa ovat osa kulttuuriamme ja niillä on pitkä historia. Rawfoodshopista löydät jotain makeaa kaikkiin tilaisuuksiin: ekologista, korkealaatuista ja edullista. Inspiroidu valikoimastamme karkkeja ja suklaata, mikä on sinun suosikkisi kaikista makeisista?