Luomuhirssipuffit ovat hyvä vaihtoehto aamiaismuroille tai salaattikoristeeksi. Hirssin puffaamiseksi vilja altistetaan kuumalle höyrylle korkeassa paineessa. Tämä prosessi lisää merkittävästi viljan tilavuutta ja antaa houkuttelevan värin sekä miellyttävän paahdetun viljan tuoksun. Hirssipuffit ovat täydellinen välipala tai aamiaisaine. Todella herkullista yhdessä maidon, jogurtin tai hedelmäsmoothien kanssa.
Hirssi on pienisiemeninen vilja, jota viljellään laajalti ympäri maailmaa ruoaksi ja rehuksi. Hirssi on luonnostaan gluteeniton. Aito hirssi ja japaninhirssi ovat olleet tärkeitä viljelykasveja Kiinassa nuoremmasta kivikaudesta lähtien. Siellä on löydetty todisteita hirssiviljelystä 7000-5000 vuotta eaa. Myös 4000 vuotta vanhoja hirssinuudeleita on löydetty Kiinasta. Tuhansia vuosia vanhaa hirssiä on löytynyt myös Japanista ja Koreasta. Hirssiä viljeltiin pronssikaudella myös Skandinaviassa.