Merisuola, mukaan lukien Celtic merisuola, on luonnontuote, jota käytetään ruoan maustamiseen ja säilömiseen.
Sen suurin käyttö on luonnollisesti ruoanlaitossa, mutta voit myös lisätä teelusikallisen suolaa isoon lasilliseen vettä ja antaa sen liueta luonnollisesti tunnin tai pidempään. Kun se on täysin liuennut, voit lisätä lisää rakeita, kunnes liuos on kyllästynyt. Käytä sitten pari ruokalusikallista tätä tavalliseen veteen päivässä. Tämä suola ei ole yhtä voimakassuolaista kuin tavallinen pöytäsuola ja se on hyvänmakuista juoda. Liuos säilyy useita päiviä jääkaapissa, koska suola desinfioi sen.
Celtic merisuola on vaaleanharmaata eikä valkoista, koska sitä ei ole valkaistu. Suola on myös kosteaa. Käytä sitä sellaisenaan ruoanlaitossa tai jauha se suolamyllyssä. Säilytä suola mielellään lasiastiassa, jossa on tiivis kansi.
Celtic merisuola tulee pilaantumattomilta alueilta Ranskasta. Suola kuivataan auringossa ja tuulessa ja korjataan Bretagnessa.
- Karkea 227 grammaa tai 454 grammaa muovipussissa, jossa on vetoketju.
- Hienoksi jauhettu 227 grammaa muovipussissa, jossa on vetoketju. (Tämä on jauhettu myllyssä ja sisältää vähemmän kosteutta, joten se on hieman kalliimpaa)
- Pakkaus 227 grammaa
Säilytys: | Säilytetään huoneenlämmössä lasten ulottumattomissa. |